DWA Hobby og besøg bag kulisserne hos hobby trade,

1 uge efter Vejlesen ser DWA Hobbys lokale lidt afpillet ud. Karsten har købt maling, lidt værktøj, Märklin vogne og Auhagen byggesæt af Hejlesen. Dette er så suppleret op med hobby trade vogne og lokomotiver, samt kasser og poser med hobby trade reservedele. Der er selvfølgelig også blevet plads til lasercut modelhuse fra hobby trade - HMB (Huppertz Modellbau - ANKA). Forretningen vil i første omgang føre de mærker Hejlesen har haft i sin forretning.
Og hvad vil hobby trade diske op med i fremtiden? Jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig, så jeg spurgte: Hvilke lokomotiver og vogne vil i satse på i den nærmeste fremtid?
I første omgang kommer ML i DC udgave - 4 forskellige numre. AC  udgaven flg. i det nye år. Det er så planen, at fortsætte med småserier af epoke II & III vogne. Opbygget på samme måde som firmaets nyeste person-, post- og godsvogne.
Til os der har skrevet os på DWA Hobbys mail liste vil der primært komme privatbane vogne fra de i model store privatbaner GDS, HFHJ, OHJ, Ålborgbanerne og TKVJ. Der kan selvfølgelig også være tale om en special- eller privat vogn.
Diorama med tyske bygninger fra HMB.
Der mangler stadig meget på hylderne.

Men et er forretningen - jeg var også så heldig at få et indblik i hvordan hobby trade arbejder bag kulisserne. hobby trade har lokaler i samme bygning som DWA Hobby. Et lille kontor, et lidt større værksted samt et stort lagerlokale. I sidstnævnte er der flere stålreoler med kasser indeholdende reservedele til næsten alle hobby trades udgivelser.
I værkstedet arbejdes der for fuld kraft med at digitalisere og kontrollere de nye ML lokomotiver.

Rullebord med ML.

Arbejdsbordet er fyldt med færdige og adskilte lokomotiver
Lokomotiverne prøvekøres derefter på en udfordrende prøvestrækning. 
Efter besøget på lageret og i værkstedet købte jeg selvfølgelig et ML lokomotiv. En lille anmeldelse følger i morgen.
Men et par billeder på SVJMJK's anlæg skal i ikke gå glip af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar