Sommersalg hos Lekbo
Finn Lekbo havde som traditionen byder sommersalg i den anden weekend i august. I år var arrangementet begrænset til 1 dag, så der var allerede fyldt godt op med biler på marken overfor gården da jeg ankom lidt efter kl.10.00.


I år var de to telte,belært af sidste års regn, næsten bygget sammen.
Der var mange gode tilbud på rullende materiel fra mange forskellige fabrikanter. I modsætning til tidligere var de store stabler af Heljan personvogne forsvundet. De var så afløst af et mere varieret udbud af materiel fra mange forskellige producenter - det gjaldt dog om at skynde sig, for det var begrænset, hvor mange eksemplarer der var af den enkelte vogn. Samarbejdet med SMT kunne ses på midterbordet der var fyldt op med byggesæt og landskabsmaterialer fra forskellige tilbehørsproducenter. Op mod spiseteltet havde Witzel fyldt et par borde med byggesæt. Han havde også et stort udvalg af værktøj, lim og metalprofiler.SMT havde også medbragt flere Märklin tilbud.
Inde i det lille forretningslokale var det næsten umuligt, at bevæge sig rundt. Her var der bla. gode tilbud på Heljan MY og MX med lyd, Rocos "Klein"vogne.


McK var desværre ikke tilstede i år, så den eneste nyhed blev leveret af Witzel.

Små frugtkasser,pt. kun færdigsamlede - kan senere købes som byggesæt.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar